Tuesday, September 9, 2008

Sfârsitul lumii pentru Partidul Conservator

Partidul Conservator si-a reunit toti cei 30 de membri astazi în fata sediului Comisiei Europene pentru a protesta contra sfârsitului lumii. Ei însa nu ar trebui sa se îngrijoreze deoarece asta este singura cale prin care mai pot iesi cu fruntea sus din politica. Asta da scuza nene! "Nu am luat decât 2% în alegeri, dar a fost din cauza sfârsitului lumii!". Imbatabil!http://www.hotnews.ro/stiri-politic-4283934-video-stefanescu-marinescu-fata-apocalipsa-aceasta-gaura-neagra-absorbi-tot-nu-putea-inchisa-este-posibila-chiar-explozie-nucleara.htm

1 comment:

faraonu said...

NU TRAGETI IN ANTENE, ELE NU AU NICI O VINA!
DOMNULE DRAGA, DUMNEATA TREBUIE SA VEZI DINCOLO DE DIVERSIUNEA PUSA LA CALE DE DANNY VOICULESCO, FARA PARTICIPAREA ANTENELOR. REPET, ELE NU AU NICI O VINA!
DE FAPT, GEALATII LUI DANNY INCEARCA SA ACOPERE, CU CIRCUL LOR SUPERFLUU, MARELE SOC CE SE VA PRODUCE SI AI CARUI BENEFICIARI PRINCIPALI VOR FI DANNY VOCULESCO SI FIICA SA CAMELIA. UN FASCICUL DE PROTONI VA RIDICA PARTIDUL CONSERVATIVILOR DIN ROMANIA PE UN VAL DE SIMPATIE POPULARA FARA SEAMAN.
ATENTIE MARE! BANII LUI CEAUSESCU DIN CONTURILE DIN STRAINATATE PE CARE FOSTUL MEU COLEG DANNY A PUS MANA SI M-A SCOS PE MINE DIN JOC SUNT PUSI LA BATAIE PENTRU ACEST MARE EXPERIMENT LA CARE ROMANIA SOCIALISTA LUCRA DIN 1986 INCA.
ASADAR, ATENTIE MARE LA MEGAAFACEREA DUNAREA-PROTON! DAR VA ROG MULT, NU TRAGETI IN ANTENE! ELE N-AU NICI O VINA, PENTRU CA SUNT ALE POPORULUI SI PENTRU POPOR!