Monday, February 4, 2008

Nicolas Sarkozy nu e ungur, e român

Dac-as fi pentru-o zi presedinte /M-as casatori-n secret si nu m-ati prinde.

Si uite ca asa a si facut! Nicolas Sarkozy s-a casatorit în secret si prin fapta asta si-a dat definitiv foc la valiza în care se gaseau, între niste ciorapi Pierre Cardin facuti ghem si brosuri Rolex, cele din urma ramasite de popularitate electorala. A facut ce a vrut cu energia disperata a parvenitului care, o data ajuns pe un piedestal, nu îsi poate închipui ca mai exista si un "dupa". Daca la conferintele sale de presa ar avea seminte, nu ma îndoiesc ca ritualul gestual al consumului lor, scuipat larg de coji în jur inclus, i-ar fi la fel de natural si de lesne ca ultimului mocofan pe care îl vezi la vreun interviu la tevereuri, fie el primar local, taximetrist sau presedinte. Dar si fara seminte e usor de vazut asemanarea: fanfaronada, ostentatia si dispretul sunt deja prezente. Semintele ar fi doar o subliniere care de fapt e superflua.

Pentru aceasta performanta, propun ca lui Nicolas Sarkozy sa i se decerneze, onorific (ma rog...), titlul de Român. Cu Franta avem atâtea lucruri în comun, pai s-avem si presedinti la fel!

2 comments:

Maria Barbu said...

Ai dreptate in legatura cu Sarkosy! Duhneste a ciocoi, a parvenit infect, gata sa calce si peste cadavre, numai sa se catere cat mai sus. Ei, dar odata ajuns acolo sus de tot, nu mai stie ce sa faca. Decat prostii, enormitati, tampenii, cretinisme. Un lider de tipul lui Basescu!

Anonymous said...

Dar ce facem cu Bush, şi el merită să fie catalogat drept bun român